logo base.jpeg
fullsizeoutput_697b.jpeg

Tradition og Innovation

Vi elsker dette oxymoron, der beskriver Filodivino perfekt. Tradition: først og fremmest er dette den viden, der er videregivet gennem århundrederne af vinproducenterne, de lokale Le Marche beboere, som altid har lavet vin og har lært af deres egne successer og fiaskoer, og forbedret metoderne fra én generation til den næste. Innovation: at tage det, som videnskaben har opdaget gennem årene og bruge det til at producere ren, sund og spændende vin. 

Hos Filodivino ligger vinmarkerne lige uden for døren, og når man besøger vingården og 'gæstehuset' ved siden af bliver man straks betaget af det smukke bakkede landskab med vinstokke og solsikker som de primære afgrøder. Man føler straks på egen krop effekten af dette smukke landskab, og følelsen af ro og harmoni sætter ind fra det øjeblik man ankommer. En lille perle for besøgende og 100% autentisk.

Under jorden og bygget af naturlige materialer finder man den helt nye vingård, som er en unik arkitektonisk oplevelse - kun en lille del stikker op af jorden, det runde tag som er konstrueret i fuld harmoni med det bakkede landskab omkring bygningen. Det såkaldte 'gæstehus' er i en klasse for sig selv med otte charmerende og minimalistisk indrettede lejligheder og en undergrund SPA hvor man i de kolde efterårs og vintermåneder kan 'gå under jorden' og nyde de smukke faciliteter enten før eller efter man har nydt et glas vin på sin terrasse med direkte udsigt til de smukke vinmarker.

Læs mere om 

Cantina Filodivino

Click here

Organisk produktion

Filodivino er et certificeret økologisk landbrug, der bevarer økosystemet og miljøet. Fordi de tror på naturens unikke skønhed, og den bedste måde at vise respekt for miljøet og beskytte økosystemet, er ved at gøre - ikke ved at sige. Alle vine er siden etableringen af Filodivino produceret efter økologiske metoder - og fra 2018 er der certifikat på økologien. I øvrigt er alle andre produkter - fx i restauranten og i spa'en- også økologiske.

ckn2QiSeSxiQRjy6mujWgg.jpg