lør. 25. maj

|

Friends & Wine

SOMMER EVENT

En oplevelse for alle sanser: Vinsmagning med vore italienske vinmagere fra Cascina Alberta og RiDaRoca; Fingerfood tilberedt af de unge kokketalenter Mathias Dyhr Rothmann og Jacob Nyborg; Sangerinde Sus B synger numre fra hendes debutalbum 'Where did our love go'.

Registration is Closed
See other events
SOMMER EVENT

Time & Location

25. maj 2019 14.00 – 18.00

Friends & Wine, Fuglevangsvej 8B, Rungsted Kyst, Denmark

About The Event

Tag familie og venner med til en hyggelig eftermiddag hos Friends & Wine. Vi har besøg af vore italienske vinmagere, som fortæller om deres økologiske vine - smag på vinene og benyt de gode vintilbud på dagen. To unge kokke vil sørge for lidt godt til ganen mens I smager på vinene: Mathias Dyhr Rothmann er dobbelt vinder af DM for kokkeelever (2018 og 2019). Jacob Nyborg var assistent til vinderen af årets kok i 2019. Og så får vi besøg af sangerinden Sus B, der netop har udgivet sit debutalbum 'Where did our love go'. Køb billetter nedenfor: du kan betale med kreditkort eller med MobilePay (vælg kontant betaling). Vi glæder os til at se jer.

Tickets

Pris

Antal

Total

 • Billet til sommer event

  195 kr

  Indtil d. 1. maj kan du købe billetter for 145,- dkk. Herefter er prisen 195,- dkk. Der er gratis adgang for børn under 12 år. Vi serverer vi ingen smagsprøver for unge under 16 år.

  195 kr

  0

  0 kr

Total

0 kr

Share This Event