Sommer Event - Maj 2019 

Lørdag d. 25. maj kl. 14-18 bød vi velkommen til det første Friends & Wine sommer event på vores adresse Fuglevangsvej 8B, 2960 Rungsted Kyst.  I skønt solskinsvejr (heldigvis) bød dagen på VINSMAGNING  med vore italienske vinmagere fra Cascina Alberta, RiDaRoca og Burzi; FINGERFOOD tilberedt at de to unge kokke: Mathias Dyhr Rothmann og Jacob Nyborg; og sidst men ikke mindst havde vi besøg af SANGERINDEN Sus B - pladeaktuel med debutalbummet 'Where did our love go' - som sammen med ikoniske Jens Runge på guitar gav en fantastisk oplevelse for alle fremmødte. Tak til alle for en fantastisk eftermiddag.

Vi håber I hyggede jer ligeså meget som os.

SUS B

'where did our love go', Nov 2018

Sangerinden Sus B debuterede med sin første single 'Fall Up' i 2015 og i slutningen af 2018 udgav hun sit første album.

 

Hendes historie er unik. Sangkarrieren begyndte med et spørgsmål, der blev til et musik-projekt: "Hvor langt er det muligt at udvikle sig som sanger hvis man øver sig?" Hun ville afprøve om det er rigtigt at man kan blive rigtig dygtig til noget hvis man øver sig længe (10.000 timer hvis man tror på det der bliver beskrevet i bøgerne). 10 år senere må projektet siges at være lykkes.

Sus B er en artist der brænder for den stærke vokal og de store ballader. Inspirationen finde hun både i den moderne pop-musik og de gamle 90'er divaer.

Find hendes musik her:

iTunes: https://itunes.apple.com/dk/album/where-did-our-love-go/1442291314?l=da

Spotify: https://open.spotify.com/artist/6o4R3mwoilRDEAjq9bYU6f?si=4DY0vb9URM--c5Ga90PQtg

Mathias 
&  

 Jacob 

KOKKEELEVER PÅ RESTAURANT NÆS

Vinsmagning med "lidt godt til ganen" var temaet for vores sommer event. Vi havde derfor bedt de to kokkeelever Mathias Dyhr Rothmann og Jacob Nyborg om at tilberede en let fingerfood tasting.

 

Jacob (øverste billede - til venstre) var assistent for vinderen af Årets kok 2019. Mathias (nederste billede - til højre) har tidligere været kokkeelev på Kokkeriet og Hotel d'Angleterre. Han har vundet DM for kokkeelever i 2018 og 2019 og er også blevet Nordisk mester for kokkeelever sidste år (titlen gælder 2 år af gangen).
 

De er begge kokkeelever på anmelderroste Restaurant Næs, som ligger med udsigt over Kalundborg Fjord på Strandhotel Røsnæs. Restauranten har høje gastronomiske ambitioner og vandt i foråret 2018 titlen "Bedst på Sjælland" uddelt af Den Danske Spiseguide.

VELKOMMEN - WELCOME - BENVENUTO 

"Wine and friends make a great blend"

- Ernest Hemmingway