logo.png
CHAT_DE_SANNES_242.jpg

Et unikt og magisk sted i Provence

Et fortryllende sted, hvor tiden står stille og alle sanser betages og forundres. Sådan er den mystiske og magiske atmosfære, man finder på slottet i Sannes så snart man ankommer. Château de Sannes ligger i hjertet af Luberon i Aix en Provence og tilbyder historie, oplevelse og sand fornøjelse. Slottet blev bygget i det 17. århundrede under renæssancen og fængsler straks man ankommer med den franske have, de romantiske damme og den charmerende sø og mølle, der byder dig velkommen så snart man kommer indefor porten.

Det unikke og elegante ved domænet lige ved sammenløbet af Provence og Rhônedalen tillader økologiske landbrugsområder 
og oliventræer, men også sorter af gammel hvede.

 

"Vi mener, at mangfoldigheden af ​​respekt for afgrøder og landbrug er det eneste middel til at bevare biodiversiteten inden for domænet. Vores filosofi er OBW: organisk, biodiversitet og trivsel. Økologisk landbrug er den eneste vej fremad. Vi skal bevare vores planet og dens indbyggere, dets biodiversitet og vores folk. "(M. Pierre Gattaz, ejer af Château de Sannes) 

 

Domænet har 70 hektar, hvoraf 35 hektar er dedikeret til vinstokke, der er rodfæstet i mere end 300 m højde og i stenede jordbund, der favoriserer dræning og holder på varmen. Vinmarken er udsat for stærke termiske amplituder, der producerer friske og aromatiske hvidvine og rosévine og runde og charmerende rødvine. Orienteret mod syd, drager domænet også fordel af Mistral-vinden, som sikrer afgrødernes gode hygiejniske tilstand. Varianter, der blomstrer og producerer ekstraordinære vine med Rhônedalens flagskib, Syrah, generøst plantet på vingården, afslører sin aromatiske kraft. Vermentino- og Ugni Blanc-druer blomstrerpå markerne i Sannes og giver en delikat, gourmet- og mineral hvidvin. Grenache Blanc og Noir, fuldfør druesorten for at udvikle den aromatiske kompleksitet af Château de Sannes-vine.

CHAT_DE_SANNES_098.jpg
PH-061.jpg

Læs mere om 

Château de Sannes 

www.chateaudesannes.fr

Økologisk og certificeret produktion

Den mission og passion, der driver Gattaz-familien, er at bevare og forbedre områdets  ekstraordinære biodiversitet for at give vinstokkene det, der i sidste ende skal tilbyde os som forbrugere de allerbedste kvalitetsvine. Udgangspunktet for familiens vinproduktion var omlæggelse til økologisk landbrug, der startede i 2017.  Eftersom det tager 3 år at blive certificeret, er 2020-årgangen af ​​Château de Sannes certificeret økologisk - det samme gælder i øvrigt ejendomens olivenolie som du ligeledes kan finde hos os i begrænsede mængder. 

CHAT-DE-SANNES-032.jpg