Screenshot 2019-09-25 at 10.40.53.png
PANO0001_stitch.jpg

Kvalitet så englene synger

Tre generationer, tæt forbundet af ​​en fælles lidenskab: kærligheden til deres jord, er det fundament, der har født vingården “Angeli di Varano” i den endnu forholdsvist ukendte, men utroligt smukke, region
Le Marche. Filosofien er enkel: balance for jorden og vinmarkerne,

små produktioner og en sublim kvalitet. 


Med udgangspunkt i Familien Chiucconi's historie og filosofi, tog de to brødre Lorenzo og Matteo udfordringen op - fast besluttet på at fremstille de bedste druer og opnå den bedste karakter i deres Rosso Conero-vine, hvilket må siges at være lykkes til fulde. 

Brødrene Chiucconi har valgt de bedste kloner og de bedste eksponeringer af en "cru" i Conero for at plante den berømte MONTEPULCIANO drue på vinmarkerne i Le Marche.

 

Druerne opnår perfekt modning takket være den lette havbrise, den fordelagtige eksponering af vinmarkerne samt den manuelle udvælgelse af ​​druerne på marken når høsten skal i hus
- alt dette udmærker sig i en utrolig høj kvalitet, som man smager i hver eneste flaske.

Læs mere om 

Angeli di Varano

Click her

Ønolog for Filodivino

Ud over familiens egne vine er Matteo Chiucconi også ønologen bag vinene fra Filodivino. Hvis man smager godt efter kan man godt smage at det er samme 'signatur' - selv om druerne og vinene ikke er de samme. Passionen og dedekationen er ikke til at tage fejl af - og kvaliteten af produkterne er den samme . 

DJI_0006.jpg